L’AECC de les Terres de l’Ebre dona suport a pacients i familiars mitjançant el teletreball

Desde l’AECC Catalunya contra el càncer, els professionals AECC de les Terres de l’Ebre i Tarragona substituïxen el treball presencial per teletreball, incloent atenció telefònica i per videoconferència

per Aguaita.cat , Terres de l'Ebre, 26 de març de 2020 a les 18:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’AECC Catalunya contra el càncer Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona vol garantir la continuïtat dels seus programes i suport a pacients i familiars. 

Tot i que el coronavirus és una infecció nova de la qual no existixen dades sobre el seu comportament en persones amb càncer, sí que es evident que els diferents tipus de tractament oncològic poden donar lloc a una immunosupressió i , fins i tot el mateix càncer, afectar al correcte funcionament del sistema immune en moltes ocasions. Per esta raó, és indispensable que pacients i familiars estiguen informats per evitar el contagi del Covid-19 o com actuar en cas de tindre simptomatologia. 


En este ordre de coses, l’AECC s’ha posat al servei del ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social per al que pogués necessitar amb un col·lectiu tan vulnerable en front d'esta pandèmia com són les persones amb càncer. 

El telèfon gratuït d’infocàncer (900 100 036) seguix operatiu les 24 h del día els set dies de la setmana per qualsevol dubte que es tinga. També està disponible el correu d’AECC tarragona: http://[email protected]

 

Foto: Cedida


 

 

Participació