L'ampostí Manel Margalef, nou director del Museu d'Art Modern de la Diputació

Doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i llicenciat en Història de l’Art per la mateixa universitat. Margalef és doctor en Belles Arts i professor a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i professor associat al departament de Pedagogia de la URV

per Redacció , Amposta, 13 de gener de 2020 a les 17:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Manel Margalef ( Amposta,1963) serà el nou director del Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) després de resultar seleccionat en el concurs públic per cobrir la plaça de cap de secció d'aquest equipament cultural. Margalef assumirà la direcció del MAMT a partir del proper dia 15 de gener en substitució de Rosa Ricomà, que va ocupar el càrrec durant 22 anys i es va jubilar l'any 2018. Durant el 2019 ha assumit les funcions de forma provisional Marisa Suárez, cap del Projecte de difusió del MAMT.

Doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i llicenciat en Història de l’Art per la mateixa universitat. Margalef és artista i professor a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i professor associat al departament de Pedagogia de la URV. L'any 1996 va rebre el XXVIII Premi Julio Antonio d’Escultura Biennal d’Art de la Diputació de Tarragona i l'any 2003 el Premi IV Biennal d’Arts Plàstiques Rafael Botí.


L'artista ampostí ha exposat la seva obra en espais com el Centre d'Art Contemporani de Girona, el Museu d'Art Modern de Tarragona, el Museu d'Art de Girona, la Galeria Almirante de Madrid o el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Així mateix, ha participat en diferents certàmens internacionals, com ARCO Madrid, Art Forum Berlín o Arte Lisboa. 

Participació