Voltes Tours guanya el premi Emprenedoria 2019 del Consell Comarcal del Baix Ebre

Una agència de visites turístiques guiades per les Terres de l’Ebre guanya el premi Emprenedoria 2019

1200_1576174998Ruta_4A
1200_1576174998Ruta_4A | Arxiu
Redacció
12 de desembre del 2019
Actualitzat a les 21:23h
Voltes Tours, una agència de visites turístiques guiades i rutes interpretatives per les Terres de l’Ebre, ha guanyat el Premi Emprenedoria 2019 que concedeix el Consell Comarcal del Baix Ebre amb l’objectiu de reconèixer i fomentar l’esperit emprenedor i innovador, així com potenciar les oportunitats de negoci a la comarca. La promotora de Voltes Tours, Gemma Gonzàlez, ha rebut aquest vespre el guardó durant l’acte de lliurament dels Premis Baix Ebre 2019, que ha tingut lloc al Saló de Plens. També s’han lliurat els premis: Solidaritat, Jove i Fotografia, que convoca el Consell Comarcal anualment per tal de distingir les millors iniciatives de la comarca en aquests àmbits.

Per la seua banda, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha destacat que l’objectiu d’aquests premis és fer un reconeixement a les entitats, associacions i emprenedors que fan un esforç per fer créixer, dinamitzar i cohesionar la comarca. “Els Premis Baix Ebre són un reconeixement als emprenedors, a les iniciatives solidàries, als projectes per la joventut i al treball fotogràfic de la gent gran, però també pretenen estimular i motivar la societat per construir entre tots i totes una comarca millor”, ha manifestat Faura.

L’activitat empresarial plantejada per Voltes Tours implica la promoció del patrimoni històric, cultural i natural i ofereix itineraris turístics a través de la visita als espais de major atractiu de les Terres de l’Ebre, combinant els serveis tradicionals amb altres més innovadors. Pel que fa a la dotació econòmica del premi és de 1.000 euros, als quals s’ha d’afegir la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova i l’assessorament tècnic i suport logístic dels tècnics del Viver.