El Tsunami Democràtic avisa: «Aviat necessitarem l'app»

El moviment informa que "centenars" de persones repartiran codis QR en la gran manifestació del 26-O contra la sentència del Suprem

Concentració del Tsunami Democràtic a la delegació del govern espanyol aquest dilluns per exigir diàleg a Sánchez.
Concentració del Tsunami Democràtic a la delegació del govern espanyol aquest dilluns per exigir diàleg a Sánchez. | Adrià Costa
Aguaita.cat
25 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 9:49h
El Tsunami Democràtic es prepara per a noves mobilitzacions. Això és el que ha donat a entendre este dijous el moviment, que ha animat els assistents a la gran manifestació contra la sentència d'este dissabte a buscar codis QR entre els participants a la marxa. "Hi haurà un centenar de persones repartint-ne", explica el propi Tsunami a les xarxes socials. "Busca'l, aviat necessitarem l'app!", afegeix.

Els codis QR als quals es refereixen són necessaris per activar l'aplicació mòbil del Tsunami Democràtic, a través de la qual el moviment pretén convocar mobilitzacions sorpresa, a l'estil de la que el dilluns 14 -el mateix dia de la publicació de la sentència de l'1-O- va col·lapsar durant unes hores l'aeroport del Prat.

Estos codis no estan accessibles públicament. Circulen en cercles de confiança, i cada codi només es pot fer servir 10 cops. Amb este sistema, l'app difícilment pot ser disponible per a una gran quantitat de persones, però a la vegada es garanteix que qui l'activa hi està realment interessat a usar-la.