Gandesa presenta un vi solidari amb les preses i exiliades independentistes

"Allibera'm blanc" és una nova versió del vi que es va presentar fa un mig any i part dels beneficis van destinats a l'Associació Catalana Pels Drets Civils

El vi blanc forma part de la D.O. Terra Alta.
El vi blanc forma part de la D.O. Terra Alta. | Allibera'm
R.R.
13 de març del 2019
Actualitzat a les 18:16h
El Celler Cooperatiu de Gandesa presenta el vi "Allibera'm blanc", un producte dedicat a les preses, exiliades i represaliades polítiques. Mig any després de la presentació pública del vi negre "Allibera'm", ara s'ha presentat una nova versió elaborada a partir de garnatxa blanca, macabeu i moscatell d'Alexandria.

Esta versió té com a objectiu "solidaritzar-se amb les preses polítiques, exiliades i represaliades", motiu pel qual l'etiqueta de l'ampolla vesteix un llaç de color lila sobre un fons groc. A més, part dels beneficis de la venda del vi van destinats a l'Associació Catalana Pels Drets Civils, creada pels familiars dels presos i exiliats.

Garnatxa blanca, macabeu i moscatell d'Alexandria
L'"Allibera'm blanc" és un vi jove que forma part de la D.O. Terra Alta. El vi, cultivat en vinyes de mitjana edat, és fermentat en tines d'acer inoxidable durant 20 dies a 16 °C. Amb un aroma afruitat i intens, ampli i llaminer en boca, té un grau alcohòlic de 13,8 graus i el preu és de 7,30 € per ampolla.