Beure vi millora la fertilitat masculina

Un estudi polonès acredita que els homes que consumeixen vi almenys tres cops la setmana produeixen esperma de millor qualitat

per VADEVI.cat , 1 de febrer de 2014 a les 12:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons l'estudi, el vi dóna vigor als espermatozoides. Foto: Roger Botes.

Beure vi amb moderació i regularitat podria ser un factor determinant per a millorar la fertilitat masculina, segons les conclusions de l'estudi dut a terme a l'Institut Nofer de Medecina Ocupacional de Lodz (Polònia), que ha descobert que els homes que consumeixen vi almenys tres cops per setmana produeixen una esperma més forta.


Segons els resultats de la recerca, avançats pel diari digital Vinetur, els espermatozoides són més forts i «millors nedadors, cosa que augmenta les probabilitats de fertilització». El mateix estudi recomana beure cafè amb llet i utilitzar calçotets per millorar el vigor reproductiu i evitar l'ús continuat del telèfon mòbil per assolir bones condicions de fertilitat, ja que considera que l'estil de vida condiciona la qualitat de l'esperma.

 

Arxivat a:
Societat, vins
Participació