Els professionals del sector digital s'agrupen en la comunitat TIC ebrenca

La comunitat té com a objectiu intensificar les sinergies que es deriven de l'espai coworking rural

Imatge d'arxiu del Campus Terres de l'Ebre de la URV.
Imatge d'arxiu del Campus Terres de l'Ebre de la URV. | S.B.
Redacció
08 de febrer del 2019
Actualitzat a les 17:26h
Els professionals ebrencs del sector digital formen comunitat al voltant de l'espai coworking del campus Terres de l'Ebre de la URV. És un pas més per donar contingut i intensificar les sinergies que es formen en este espai, que serà el primer que s'instal·le en una universitat.

La comunitat connectarà des de dissenyadors gràfics, periodistes, informàtics o especialistes en comerç electrònic, fins a professionals del màrqueting digital, continguts per a posicionament SEO i xarxes socials. "Són persones que majoritàriament treballen com autònoms des de casa i que no es coneixen entre ells. Formar part d'aquesta comunitat els donarà visibilitat i pot ajudar a crear sinergies interessants al territori", apunta Enric Ginovart, dinamitzador de l'espai de cotreball rural del campus Terres de l'Ebre.

"Els espais de coworking rural, a banda de fomentar el treball col·laboratiu i permetre compartir projectes més ambiciosos, també generen espais de formació continuada per als seus membres", assenyala Ginovart, tot precisant que "formar part d'aquesta comunitat TIC permetrà als professionals participar de forma activa i gratuïta a les formacions que organitzarem, fins i tot fent propostes, encara que no formin part de l'espai de coworking".

L'espai de coworking rural s'instal·larà en una sala de la planta baixa del campus Terres de l'Ebre de la URV, situat a Tortosa.