Les sis imatges guardonades al Premi de Fotografia de la Terra Alta

El jurat ha emès el seu veredicte després d'examinar les 62 imatges presentades a la XXIV edició

“I al fons, les Roques d’en Benet”, de Batiste Plà Sanz.
“I al fons, les Roques d’en Benet”, de Batiste Plà Sanz.
Redacció
25 de gener del 2019
Actualitzat a les 20:24h

El jurat del XXIV Premi de Fotografia de la Terra Alta, convocat pel Consell comarcal, ha emès el seu veredicte un cop examinades les 62 fotografies presentades al certamen, d’acord amb les diferents categories convocades i d’acord amb les bases que regixen el concurs.

La reunió del jurat va tindre lloc el dia 18 de gener de 2019, a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta. Els membres del jurat van ser: Jordi Duran, director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre; Raimon Crescenti, fotògraf; Josep Cañada, membre de l’Associació Cultural Zero i Mig Partit pel Mig; Lourdes Pujol, tècnica del Consell Comarcal de la Terra Alta, i Montserrat Pellisa, tècnica del Consell Comarcal de la Terra Alta, qui va actuar de secretària.

El veredicte és el següent:

En categoria A (Indrets de la Terra Alta), el primer premi ha estat per a la fotografia titulada "I al fons, les Roques d’en Benet", de Batiste Plà Sanz, i el segon premi és "Albada al poble vell", de Joan Coronado Esteve.
 

"Albada al poble vell", de Joan Coronado Esteve.


Pel que fa a la categoria B (Lliure), el guanyador ha estat Miquel Planells Saurina amb la imatge "En la nostalgia", i el segon premi se l’endú Luís Mª Barrio, amb "Cosiendo redes de pesca 02".
 

"En la nostalgia", de Miquel Planells Saurina.

 

"Cosiendo redes de pesca 02", de Luis Mª Barrio.


Pel que fa als accèssits Raimon Fotògrafs, l’autor comarcal guanyador ha estat Carlos Martinez Martinez amb la imatge "Com ho veieu?"; i com a autor comarcal jove, la guardonada és Noemí Descarrega Galcerà, amb "Olor a vida".
 

"Com ho veieu?", de Carlos Martinez Martinez.

 

"Olor a vida", de Noemí Descarrega Galcerà.