Arts

L'Eufònic s'apropa a Barcelona en la seua versió urbana hivernal

L'Arts Santa Mònica acollirà algunes actuacions, treballs i instal·lacions de l'edició ebrenca

per Redacció , Barcelona, 10 de gener de 2019 a les 18:40 |
Lawrence Rothman a l'Església Nova de la Ràpita. | Gerardo Garcia
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Eufònic torna a apropar-se a Barcelona amb la seua extensió Eufònic Urbà, un any més, al centre Arts Santa Mònica. Les millors actuacions del festival d'arts sonores i visuals de Terres de l'Ebre, que té lloc a finals d'estiu, es traslladen a la capital catalana entre el 31 de gener i el 2 de febrer amb una selecció d'algunes de les millors actuacions audiovisuals i propostes experimentals. Eufònic Urbà se celebrarà tres dies de manera concentrada - amb entrada gratuïta- amb concerts, actuacions AV, accions sonores, presentacions i dues instal·lacions artístiques adaptades a l'espai de l'Arts Santa Mònica.

Durant esta sisena edició de l'Eufònic Urbà també es mostraran els treballs de recerca i creació en la residència artística, com les instal·lacions d'Adam Basanta, 'A Room Listening to Itself' (visitable fins al 10 de febrer), i les de Martina Ampuero, 'Ophelia 2.0'. Un cartell que el tanquen Lawrence Rothman, Xavi Lloses&Quartet Brossa, Konx-Om-Pax, Nus, Huma, Enrique Tomàs, Alba Rihe i la Forasteria.

 

Participació