SALUT

La Unitat de Rehabilitació Cardíaca de l'Hospital Verge de la Cinta atén gairebé 650 pacients

La Unitat té com a objectiu millorar les condicions físiques, psíquiques i socials dels malalts perquè recuperen la qualitat de vida

per Redacció , Tortosa, 23 de novembre de 2018 a les 16:11 |
Façana principal de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. | S.B.
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Unitat Multidisciplinària de Rehabilitació Cardíaca de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (HTVC) ha tractat, des de 2011, 647 pacients amb insuficiència cardíaca i síndrome coronària aguda. L'equip multidisciplinari treballa per disminuir l'aparició de nous infants i reduir la morbimortalitat dels pacients amb un programa d'exercicis físics específics, individualitzats i supervisats, un control de factors de risc, formació i xerrades participatives i psicoteràpia, entre d'altres. L'objectiu és estabilitzar clínicament els pacients cardiòpates, limitar els efectes fisiològics i psicològics de la malaltia, augmentar el nivell funcional per facilitar-los la independència i la reincorporació laboral, i també millorar la seua qualitat de vida.

L'equip de la unitat està format dos metges rehabilitadors, un cardiòleg, una metgessa especialista en Medicina Interna, una infermera, un fisioterapeuta i una psicòloga.

 

 

Participació