La CUP insta l'Ajuntament de Tortosa a personar-se com a acusació particular a la investigació dels hospitals municipals

El grup municipal reclama que es convoque un consell d'administració urgent de l'empresa pública GESAT

Imatge d'arxiu de l'hospital de la Santa Creu de Jesús.
Imatge d'arxiu de l'hospital de la Santa Creu de Jesús. | S.B.
Redacció
10 de maig del 2018
Actualitzat a les 19:17h
El grup municipal CUP-Ae de Tortosa ha reclamat, mitjançant una instància, que l'alcaldessa Meritxell Roigé convoque un consell d'administració urgent de l'empresa pública GESAT (Gestió Sanitària i Assistencial de Tortosa), gestora dels dos hospitals municipals -el de la Santa Creu de Jesús i la Clínica Terres de l'Ebre-, davant la falta d'informació que ha transcendit sobre la investigació policial que s'està fent al seu conseller delegat, Pere Panisello. La CUP sol·licitarà que l'Ajuntament de Tortosa es persone com a acusació particular en el cas, "per ser la propietària de l'empresa i com a via per accedir a més informació". Panisello està sent investigat per la unitat anticorrupció dels Mossos d'Esquadra, per presumptes delictes de falsedat documental, prevaricació i tràfic d'influències.

La CUP ha lamentat "l'actitud passiva de les darreres setmanes" de l'equip de govern de Tortosa, malgrat considerar-la "la part més interessada en aclarir la qüestió". El grup cupaires ha mostrat respecte per "la presumpció d'innocència" del conseller delegat de GESAT però considera que és compatible amb "voler accelerar l'aclariment de la qüestió".