Llibertat amb càrrecs per l'acusada de matar la seua parella al Perelló

El cas seguix sota secret de sumari per ordre del jutge instructor, que ahir va desplaçar-se a la finca on va tenir lloc la mort per reconstruir les circumstàncies que la van envoltar

Redacció
29 de novembre del 2013
El jutge que investiga la mort a tret d’un home de 65 anys de Deltebre dimarts en una finca agrícola del Perelló ha decretat llibertat amb càrrecs per a la seua parella, una dona de 61 anys detinguda per la seua presumpta relació amb els fets.

La dona va estar declarant ahir durant tot el matí als jutjats de Tortosa. El jutge, a més, es va desplaçar al lloc del fets per dur a terme una reconstrucció de les circumstàncies del crim. El cas es manté sota secret de sumari.

Els fets van ocórrer dimarts al matí, quan els Mossos van rebre l’avís que un home hauria rebut un tret en una zona rural ubicada entre les localitats del Perelló i Rasquera i estaria greument ferit. Els Serveis Mèdics d’Emergència no van poder fer res per salvar la vida de l’home, de 65 anys i també de nacionalitat espanyola i veí de Deltebre com la detinguda.

Els Mossos d’Esquadra van detenir la parella de la víctima "com a presumpta autora de l’homicidi”, per bé que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va apuntar que entre les hipòtesi sobre la taula no s'havia descartat que la mort fos "fortuïta".