L'espectacle «A Vore» reinventa la jota ebrenca a L'Auditori de Barcelona

Es tracta d'un projecte de mestissatge temporal sobre la cultura popular de les Terres de l'Ebre

Imatge promocional de l'espectacle 'A vore', a L'Auditori.
Imatge promocional de l'espectacle 'A vore', a L'Auditori.
Redacció
28 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:14h
El programa Escenes de l'Auditori acull este cap de setmana 'A Vore', un projecte de mestissatge que partix de la cultura popular de les Terres de l'Ebre en les diferents manifestacions que ha adoptat al llarg del temps. L'espectacle posa en diàleg la ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez, el trio de funk, nujazz i rock Astrio, Ramon Balagué i un grup d'artistes de música tradicional (Pau Puig, dolçaina, i Carme Balagué, balladora).

'A vore' és un projecte de recerca musical i de dansa que treballa a partir de les expressions tradicionals de les comarques del Baix Ebre-Montsià i Baix Maestrat, i les fa dialogar amb la música d'Astrio i la dansa performativa de Sònia Gómez.

Ramon Balagué és realitzador audiovisual i és responsable de programes de divulgació de TVE com 'Redes' o 'El Cazador de cerebros'. També és músic i ha composat per a coreògrafs com Rafael Bonachela, Roberto Olivan o la companyia IT dansa.

De la seua banda, Sònia Gómez és ballarina, performer i coreògrafa. Les seves creacions són muntatges multidisciplinaris.