Comerç
La presidenta de comerciants de la Ràpita, Natàlia Guart, inaugurant oficialment el Marketplace del municipi.
La presidenta de comerciants de la Ràpita, Natàlia Guart, inaugurant oficialment el Marketplace del municipi. | ACN
Els comerciants volen adaptar la venda de proximitat als nous hàbits de consum
Marta Soler, l'especialista encarregada d'impartir el seminari.
Marta Soler, l'especialista encarregada d'impartir el seminari. | Cedida
Es farà el dijous 25 d’octubre a la Biblioteca Francesc Balagué de Sant Jaume d’Enveja
emprenedoria
Espai Tataküa bosc-escola
Espai Tataküa bosc-escola | Cedida
L’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre acompanya l'espai d’aprenentatge actiu en el seu procés de convertir-se en cooperativa
subvencions
Un dels empresaris que ha aprofitat els ajuts europeus al desenvolupament rural
Un dels empresaris que ha aprofitat els ajuts europeus al desenvolupament rural | Cedida
En les tres últimes convocatòries del LEADER 2020 han estat 17 els projectes de la comarca que han rebut estos ajuts a fons perdut per iniciar o consolidar la seua activitat
tedxyouth amposta
La imatge del TEDxYouth Amposta 2018
La imatge del TEDxYouth Amposta 2018 | Cedida
Una edició que vol implicar més als assistents i posar-los en contacte amb les ponències
Autocupació juvenil
Joves per l'autoocupació a la Ribera d'Ebre
Joves per l'autoocupació a la Ribera d'Ebre | Cedida
La convocatòria destinarà 9.900 euros a fons perdut per als joves que vulguen obrir el seu propi negoci com a autònoms
PREMIS EMPRENEDORIA
Premis als millors projectes d’emprenedoria a l’FP de les Terres de l’Ebre
Premis als millors projectes d’emprenedoria a l’FP de les Terres de l’Ebre | Cedida
Sis centres educatius de les Terres de l’Ebre han participant en la 6a edició d’un premis, que compten amb la col·laboració de la Diputació i de l’IDECE
Emprenedoria
Les tres noies que han tirat endavant una de les primeres Escape Room de les Terres de l'Ebre
Les tres noies que han tirat endavant una de les primeres Escape Room de les Terres de l'Ebre | Cedida
L'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre assessora les tres sòcies que impulsen la creació d'este espai de joc d'enigmes
FORMACIÓ
Els participants del curs de cuina japonesa realitzat a l'EbreTerra
Els participants del curs de cuina japonesa realitzat a l'EbreTerra | Cedida
El curs ha estat tot un èxit de participació i ja es planifiquen futures formacions en la mateixa temàtica
innovació
L'equip guanyador, amb els organitzadors, facilitadors i jurat.
L'equip guanyador, amb els organitzadors, facilitadors i jurat. | Adan Príncep.
L'equip guanyador, de l'institut Montsià, podrà participar en una pre-acceleració de 4 sessions de treball a càrrec de l’Imagine Creativity Center i una plaça a l’Imagineexpress 2019
Emprenedors
Les sessions tindran lloc al Telecentre, a Móra d'Ebre, i al Centre d'Empreses de Flix.
Les sessions tindran lloc al Telecentre, a Móra d'Ebre, i al Centre d'Empreses de Flix. | Cedida
Les sessions estan organitzades pel consell comarcal de la Ribera d'Ebre.
reconeixement
Les dos varietats de sake que  s'elaboren a l'Ampolla.
Les dos varietats de sake que s'elaboren a l'Ampolla. | Cedida
El segell atorga la qualificació de «notable» al producte
emprenedoria
Imatge il·lustrativa
Instal·lacions de pàdel, iniciatives agràries, una botiga de roba, serveis de producció audiovisual i una perruqueria són alguns dels projectes
emprenedoria
Una de les activitats que organitza el projecte Poni Club Natura.
Una de les activitats que organitza el projecte Poni Club Natura. | Facebook Poni Club Natura
La iniciativa aposta pels beneficis físics, psicològics, educatius i socials que el contacte amb estos animals aporta als xiquets
Els premiats, amb la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim.
Els premiats, amb la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim. | Cedida
Es tracta d'un projecte col·lectiu impulsat des del Consell Comarcal amb quatre joves elaboradors de vi
EMPRENEDORS
Els tres cuiners amb estrella Michelin i José Luis Todó, responsable de l'empresa Donum Deus
Els tres cuiners amb estrella Michelin i José Luis Todó, responsable de l'empresa Donum Deus | Cedida
El restaurant Les Moles enceta les II Jornades Gastronòmiques de la Cabra Hispànica Salvatge, amb altres dos cuiners catalans amb estrella Michelin i de la mà de Donum Deus
EMPRENEDORIA
Els guardonats amb els reconeixements que se'ls hi ha atorgat.
Els guardonats amb els reconeixements que se'ls hi ha atorgat. | Cedida
Són la ginebra Harbour, el sake Kensho Sake i les infusions ecològiques Ecoherbes
EMPRENEDORS
Imatge il·lustrativa
Captio, pioners en la gestió automatitzada de despeses; Yupih, un referent en el moblament en línia, i Memoryteca, un projecte innovador en estimulació cognitiva a través del joc, completen el cartell | La jornada tindrà lloc el 27 d'octubre a l'auditori municipal d'Amposta
Imatge il·lustrativa
Quatre experiències emprenedores amb segell ebrenc i la ponència especial d'Antoni Bassas formaran part de la jornada | Aguaita.cat, un dels projectes convidats
Una de les sessions de treball d'avui a Móra d'Ebre.
Una de les sessions de treball d'avui a Móra d'Ebre. | Cedida
El participants al Coworking Day han assistit durant el dia d'avui a sessions de treball i debat en diferents indrets de la localitat
RECERCA
Imatge il·lustrativa
Permet obtenir estructures tres vegades més lleugeres que el titani | El guardó obre opcions d'obrir mercat a Rússia
Rafel Muria, president de la companyia, ha presentat l'extensa gamma de mels ecològiques per les que ha estat premiat
Rafel Muria, president de la companyia, ha presentat l'extensa gamma de mels ecològiques per les que ha estat premiat | Cedida
La nova gamma de productes apícoles Bio Muria ha competit amb més de 18.000 referències de productes ecològics en la 23a edició de BioCultura Barcelona 2016
Inici dels cursos, amb Montserrat Peñarroya, experta en màrqueting digital.
Inici dels cursos, amb Montserrat Peñarroya, experta en màrqueting digital. | Cedida
Es tracta d'un programa dedicat a enfortir les pimes i microempreses de la comarca
EMPRENEDORS
Exemple de matalàs creat per Marmota
Exemple de matalàs creat per Marmota | Cedida
Fabrica i distribueix en 24 hores un matalàs que ven com a mono-producte només per internet
TURISME
Imatge il·lustrativa
El curs, que consta de 400 hores, va començar este divendres i té per objectiu resoldre la demanda creixent del sector turístic
Imatge il·lustrativa
Els enginyers Humbert Conti i Meritxell Jardí treuen la primera producció al mercat, feta a l'Ampolla | Reivindiquen el Kensho Mediterranean Sake com una beguda de taula, com el vi o la cervesa
Pàgina 1 de 2