Emprenedors
22/08/2019
Entrevistem als promotors de ViOrigen, un projecte que posa en valor els actius que tenim a la Terra Alta tot potenciant el turisme del vi a la comarca
14/05/2019
En esta edició s'han tancat 70 contractes i hi ha participat 51 empreses del territori
13/03/2019
El Departament ha resolt satisfactòriament 319 expedients a tota Catalunya
04/12/2018
Els comerciants volen adaptar la venda de proximitat als nous hàbits de consum
19/10/2018
Es farà el dijous 25 d’octubre a la Biblioteca Francesc Balagué de Sant Jaume d’Enveja
18/09/2018
L’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre acompanya l'espai d’aprenentatge actiu en el seu procés de convertir-se en cooperativa
17/09/2018
En les tres últimes convocatòries del LEADER 2020 han estat 17 els projectes de la comarca que han rebut estos ajuts a fons perdut per iniciar o consolidar la seua activitat
16/08/2018
Una edició que vol implicar més als assistents i posar-los en contacte amb les ponències
10/08/2018
La convocatòria destinarà 9.900 euros a fons perdut per als joves que vulguen obrir el seu propi negoci com a autònoms
05/07/2018
Sis centres educatius de les Terres de l’Ebre han participant en la 6a edició d’un premis, que compten amb la col·laboració de la Diputació i de l’IDECE
25/06/2018
L'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre assessora les tres sòcies que impulsen la creació d'este espai de joc d'enigmes
21/06/2018
El curs ha estat tot un èxit de participació i ja es planifiquen futures formacions en la mateixa temàtica
16/03/2018
L'equip guanyador, de l'institut Montsià, podrà participar en una pre-acceleració de 4 sessions de treball a càrrec de l’Imagine Creativity Center i una plaça a l’Imagineexpress 2019
19/06/2017
Les sessions estan organitzades pel consell comarcal de la Ribera d'Ebre.
01/06/2017
El segell atorga la qualificació de «notable» al producte
24/01/2017
Instal·lacions de pàdel, iniciatives agràries, una botiga de roba, serveis de producció audiovisual i una perruqueria són alguns dels projectes
20/12/2016
La iniciativa aposta pels beneficis físics, psicològics, educatius i socials que el contacte amb estos animals aporta als xiquets
15/12/2016
Es tracta d'un projecte col·lectiu impulsat des del Consell Comarcal amb quatre joves elaboradors de vi
22/11/2016
El restaurant Les Moles enceta les II Jornades Gastronòmiques de la Cabra Hispànica Salvatge, amb altres dos cuiners catalans amb estrella Michelin i de la mà de Donum Deus
19/11/2016
Són la ginebra Harbour, el sake Kensho Sake i les infusions ecològiques Ecoherbes
18/10/2016
Captio, pioners en la gestió automatitzada de despeses; Yupih, un referent en el moblament en línia, i Memoryteca, un projecte innovador en estimulació cognitiva a través del joc, completen el cartell | La jornada tindrà lloc el 27 d'octubre a l'auditori municipal d'Amposta
13/10/2016
Quatre experiències emprenedores amb segell ebrenc i la ponència especial d'Antoni Bassas formaran part de la jornada | Aguaita.cat, un dels projectes convidats
30/09/2016
El participants al Coworking Day han assistit durant el dia d'avui a sessions de treball i debat en diferents indrets de la localitat
22/09/2016
Permet obtenir estructures tres vegades més lleugeres que el titani | El guardó obre opcions d'obrir mercat a Rússia
25/05/2016
La nova gamma de productes apícoles Bio Muria ha competit amb més de 18.000 referències de productes ecològics en la 23a edició de BioCultura Barcelona 2016
13/04/2016
Es tracta d'un programa dedicat a enfortir les pimes i microempreses de la comarca
13/04/2016
Fabrica i distribueix en 24 hores un matalàs que ven com a mono-producte només per internet
04/04/2016
El curs, que consta de 400 hores, va començar este divendres i té per objectiu resoldre la demanda creixent del sector turístic
02/01/2016
Els enginyers Humbert Conti i Meritxell Jardí treuen la primera producció al mercat, feta a l'Ampolla | Reivindiquen el Kensho Mediterranean Sake com una beguda de taula, com el vi o la cervesa
Pàgina 1 de 2