gastronomia
Muclos al vapor.
Muclos al vapor. | Pilar Poy
Fresc, en conserva –el més consumit és l’escabetxat- i fins i tot congelat, el musclo és molt agraït de cuinar
Imatge il·lustrativa
Us vull explicar que hi ha detràs de l’èxit d’un peix que es captura i s’engreixa a casa nostra i que està triomfant en el món gastronòmic
Imatge il·lustrativa
La carn té el gust del territori on pastura, i és una constatació de com el paisatge d’un territori acaba esdevenint el gust a la seua taula.
gastronomia
Imatge il·lustrativa
Si teniu ganes de saber què fan els restaurants amb este producte de l’horta aneu a les 15enes Jornades Gastronòmiques de la Carxofa que es fan fins el 18 de març a restaurants d’Amposta i Poble Nou del Delta.
Imatge il·lustrativa
Marxem cap a la nostra mar, on estos mesos de fred trobem un producte local molt interessant i gustós
Una de les delicioses creacions elaborades amb cabra hispànica del Port.
Una de les delicioses creacions elaborades amb cabra hispànica del Port. | Cedida
Terceres jornades gastronòmiques amb un producte que aporta la força i els aromes del massís, a tres restaurants amb estrella Michelin
Pàgina 1 de 1