Un turisme ha sortit de la via i ha quedat suspès sobre un marge de pedra després de topar contra una rotonda elevada de la carretera T-340, al terme municipal Amposta. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre quan passaven tres minuts de tres quarts de nou d'aquest dimarts al matí, justament al punt on confluixen la carretera entre Amposta i Masdenverge amb la que conduix fins a Freginals. D
esprés de sortir de la via, que es trobava força mullada per la pluja, el cotxe ha impactat contra un pi que es trobava a la part central de la mateixa glorieta abans de quedar penjant sobre el marge de pedra. Sortosament, el conductor i el copilot han resultat ferits lleus. Tots dos han estat traslladats a l'Hospital Comarcal d'Amposta per revisar el seu estat de salut.
Un cotxe surt de la carretera i es queda penjant sobre el marge d'una rotonda elevada a Amposta
El conductor i el copilot del vehicle sinistrat han resultat ferits lleus i han estat traslladats a l'Hospital Comarcal per revisar el seu estat de salut
ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 06 de febrer de 2018 a les 15:56
Actualitzat el 06 de febrer de 2018 a les 20:30
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca