
Trenta-quatre cellers escalfen la Festa del Vi de la Terra Alta a la jornada professional de Corbera
L'església vella acull els estands on els viticultors atenen exclusivament restauradors, hostalers, prescriptors i premsa especialitzada

ARA A PORTADA
Publicat el 28 d’octubre de 2019 a les 15:42
Actualitzat el 29 d’octubre de 2019 a les 14:07
La Terra Alta ha fet un escalfament previ a la Festa del Vi que la Denominació d'Origen celebra el proper cap de setmana a Gandesa. Trenta-quatre cellers han atès més de 240 assistents en la jornada professional que s'ha celebrat a l'església vella de Corbera d'Ebre. El retorn d'esta cita és especialment rellevant per posicionar la DO Terra Alta en "el segment de qualitat" que li pertoca. El Consell Regulador ha dirigit aquesta cinquena edició sobretot a restauradors, hostalers i sommeliers de les Terres de l'Ebre per reforçar la DO Terra Alta com el "celler ebrenc". Cada celler ha ofert 4 referències de vins que s'han maridat amb un dinar a peu dret de fort caràcter terraltí, amb plats autòctons com la truita en suc o la clotxa.

Et pot interessar
-
Societat La PDE es reactiva i exigeix cabals ecològics reals per a llacunes i badies del Delta
-
Societat El Govern creu que el Club Nàutic de les Cases es va «equivocar» no optant al concurs per gestionar el port esportiu
-
Societat Les Terres de l'Ebre s'integraran a l'ATM del Camp de Tarragona al gener
-
Societat L’Institut Dertosa es paralitza: «No podem tancar el curs ni preparar el vinent amb garanties»
-
Societat Part del professorat de l’Institut Dertosa «planta» la directora accidental en un claustre extraordinari
-
Societat Un nou creuer tria el port de la Ràpita per fer un fondeig tècnic abans de la inauguració