Quatre detinguts per vendre drogues en un domicili de Jesús, a Tortosa

Durant l’escorcoll, es van decomissar 235 dosis de cocaïna, 149 d’heroïna, així com 5.440 euros en efectiu

Aguaita.cat
29 de febrer del 2024
Actualitzat a les 12:18h
Els Mossos d’Esquadra durant l'escorcoll on es van trobar les drogues en el domicili de Jesús
Els Mossos d’Esquadra durant l'escorcoll on es van trobar les drogues en el domicili de Jesús | Mo
Els Mossosd’Esquadra de Tortosa amb la col·laboració de la PoliciaLocaldeTortosa han detinguttreshomes de 25, 38 i 50 anys i una dona de 43anys, com a presumptesautors d’un delicte contra la salut pública per tràficdedrogues.

Estes detencions són el resultat d’una investigació policial iniciada fa aproximadament un any quan diverses informacions apuntaven que en un domicili ubicat al carrerPrimitiuSabaté de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús (Tortosa) s’estaria produint tràficdedrogues, cosa que generava sensació d’inseguretat i alarma social entre els veïns de la població.

En el transcurs de la investigació la presumpta activitat delictiva en este mmoble va passar per diversos períodes, no desenvolupant-se d’una manera constant i sostinguda.

Es va crear un equip conjunt d’agents d’ambdós cossos policials que van realitzar un dispositiu de vigilància per tal d’acreditar l’eexistència dels fets.

Els policies van observar que diàriament es produïa una constant entrada i sortida de persones, les quals estaven molt poca estona a l’habitatge. També es van identificar diverses persones després de la seua visita al domicili i es va comprovar que portaven substànciesestupefaents

Ahir, 28 de febrer, es va efectuar un operatiu policial d’entrada i perquisició en l’esmentat domicili. Durant l’escorcoll, els investigadors van comissar 235dosisdecocaïna, 149d’heroïna, així com 5.440 euros en efectiu.

Una dona i un home que residien en el domicili investigat van quedar detinguts juntament amb un altre home que col·laborava en esta activitat delictiva.

Este matí s’ha detingut una quarta persona, tractant-se d’un home també implicat en la distribució i venda d’estupefaents.
La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb el cas.
Els detinguts, passaran en les properes hores a disposició del jutjatd’instrucciódeguàrdia de Tortosa.