Més de 7.000 degustacions de Tonyina Roja del Mediterrani han estat servides durant la Diada al parc del Bon Repòs de l’Ametlla de Mar. Makis, niguiris, sashimi i tàrtar de tonyina roja són les propostes que més s’han degustat en les carpes instal·lades al parc del Bon Repòs. En total, entre dissabte i diumenge, s’han servit 6.800 racions d’estes especialitats japoneses. Però a més, diumenge es van servir fins a 600 degustacions de romesco de tonyina, un plat típic de la gastronomia calera.
“La cuina japonesa té molt de ganxo i molta gent ve expressament per poder gaudir-la”, ha explicat l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, tot remarcant que a més “també és un bon moment per a fer prevaldre la cuina dels nostres iaios i iaies i cuinar els plats típics”.
Esta diada el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja, que s’allargaran fins el pròxim 12 de maig.. Hi participen 15 restauradors locals, que oferiran menús amb la tonyina roja com a protagonista entre 30 i 65 euros per comensal. Per la seua banda, els 19 bars que participen en la ruta de la Tapa Roja ofereixen tapes de tonyina per 4 euros, i 1 euro el quinto Heineken que patrocina la ruta.
Més de 7.000 degustacions servides durant la diada de la tonyina roja a l'Ametlla de Mar
L'esdeveniment és el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques, que s'allargaran fins el 12 de maig
Ara a portada
Publicat el 03 de maig de 2018 a les 15:46
Actualitzat el 03 de maig de 2018 a les 16:05
Et pot interessar
-
Societat La CUP aposta per recuperar la gestió pública de l’aigua a Tortosa
-
Societat Kronospan invertirà 30 milions d'euros per instal·lar el primer parc eòlic del polígon industrial Catalunya Sud
-
Societat Les reivindicacions de l'1 de maig a Tortosa: jornada de 37,5 hores i hospital universitari
-
Societat L'Agenda del cap de setmana a les Terres de l'Ebre: del 1 al 4 de maig