L’Antic Molí d'Ulldecona aconsegueix el seu primer Sol Repsol i Les Moles manté els dos
Vicent Guimerà i Jeroni Castell obtenen els Sol Repsol que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país.
ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 11 de març de 2022 a les 18:52
Actualitzat el 11 de març de 2022 a les 19:01
Dilluns va tenir lloc una nova gala de la prestigiosa Guia Repsol en la que es van fer entrega els nous Sols Repsol que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país. I un cop més, a Ulldecona estem d’enhorabona, ja que el Restaurant Les Moles ha consolidat per tercer any consecutiu els dos Sols Repsol i el Restaurant l’Antic Molí ha rebut per primer cop la distinció d’un Sol Repsol afegint-se així a la llista de guardonats de la Guia Repsol 2022. Jeroni Castell i Vicent Guimerà i els equip humans dels dos restaurants són reconeguts "per la grandíssima tasca que estan fent inclús en els pitjors moments del sector com aquests darrers mesos". "La seua qualitat, el seu esforç i el treball constant per l’excel·lència a la cuina fa que el nostre poble “brille” més que mai i sigui tot un referent del sector" afirmen des de el consistori.
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca