Els Bombers de la Generalitat han hagut de traure dos homes de l'interior d'una furgoneta que s'han vist sorpresos pel temporal de pluja que ja ha deixat més de 133 l/m2 a Mas de Barberans.
Els homes circulaven pel camí dels Cavets en en la zona més propera al Barranc de Lledó quan han quedat estacats completament per la gran acumulació de fang. Davant la situació i en previsió que la situació es podés complicar per la proximitat del barranc, que baixa amb força, han trucat al 112 al voltant de les 11 del matí.
Segons confirmen els Bombers, en cap moment s'ha arribat a témer per la seua vida i han pogut ser traslladats sans i estalvis a Tortosa. Mentre que el vehicle s'ha hagut de quedar al mateix lloc, completament estacat.
La gran acumulació d'aigua ha fet que els accessos al municipi hagen quedat afectats. Com a mesura de precaució, avui s'han suspès les classes a Mas de Barberans.
Els Bombers trauen dos homes d'una furgoneta estacada a Mas de Barberans
Cicrulaven per un camí proper al Barranc de Lledó

ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 15 de novembre de 2018 a les 12:45
Actualitzat el 15 de novembre de 2018 a les 13:03
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca