Alginet incorpora l'entrenador de futbol Aleix Franch Rius a la seua candidatura

Aleix Franch porta vuit temporades a la UD Jesús i Maria com a entrenador i coordinador del futbol base a més del director esportiu del centre de tecnificació de Futbol Avatars

Aleix Franch, nova incorporació a la candidatura d'ERC Deltebre a les municipals del mes de maig
Aleix Franch, nova incorporació a la candidatura d'ERC Deltebre a les municipals del mes de maig | Cedida
Aguaita
15 de març del 2023
Actualitzat a les 10:47h
ERCDeltebre seguix anunciant noves incorporacions al seu equip. En este cas, es tracta d'una persona molt coneguda dintre de  l'àmbit esportiu del municipi i les Terres de l'Ebre, AleixFranchRius, entrenador de futbol, coordinador del futbol base de la UD Jesús i Maria i director del centre de tecnificació de Futbol Avatars.

JoanAlginet, candidat d'ERC a l'alcaldia de Deltebre ha afirmat que "sumar el talent i la capacitat de l'Aleix Franch al projecte d' ERC es un clar compromís que tindrem amb l'esport i els valors que l l'acompanyen". El candidat ha presentat a Aleix com a "jove inquiet i molt treballador, amb una gran capacitat d'organitzar esdeveniments esportius i aglutinar coneixements i ganes de construir un Deltebre amb polítiques esportives útils i instal•lacions ben gestionades".

Per la seua banda, Aleix Franch Rius ha expressat que "m'agrada molt el món dl'esport, la seua gestió i l l'activitat física i ara se m' ha ofert la possibilitat de treballar pel meu poble, d'una manera més directa. No m'he pogut negar. A Deltebre encara hi ha molt per fer en matària esportiva".
 
Nascut el 1996, obté el títol mitjà de técnic d l'esport al medi natural l'any 2016, el 2018 obté el títol de grau superior en técnic de l'esport, seguidament el 2019 obté el títol dentrenador i coordinador de futbol de la Federació Catalana de Futbol nivell 2 i per últim del 2020 fins l'actualitat està acabant de cursar el grau en Ciêncies de I'Activitat Física i l'Esport a la universitat d'EUSES Amposta, centre adscrit a la URV. A més, porta vuit temporades a la UD Jesús i Maria com a entrenador i coordinador del futbol base a més del director esportiu del centre de tecnificació de Futbol Avatars, dels quals gestiona entrenaments de tecnificació de futbol a banda d'organitzar, tornejos de gran nivell i solidaris per ajudar als nens i nenes que pateixen càncer infantil.
 
També ha col•laborat amb diferents entitat del poble com a voluntari com ara la Cursa del Pont, la cursa dels innocents i el Triatló. A banda de ser jugador de futbol de I'EscoIa de futbol Delta de l'Ebre, del CD La Cava i de la UD Jesús i Maria. Fa dos anys que és el responsable de categoria al gran esdeveniment esportiu com el Mic Football.