Indignació a Godall per un atac vandàlic contra els carros de la plaça de bous

L'Ajuntament denuncia que estan patint una sèrie d'actes vandàlics després que dies enrere es trenquessen diverses faroles i canonades

Encara es desconeix els responsables d'haver punxat les rodes d'11 carros de la plaça de bous de Godall
Encara es desconeix els responsables d'haver punxat les rodes d'11 carros de la plaça de bous de Godall | Ajuntament de Godall
Redacció
04 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:49h
Este estiu els veïns i veïnes de Godall s'han despertat alguns matins amb la desagradable sorpresa de trobar-se algun element del mobiliari urbà trencat per actes vandàlics. El dimarts a la nit, va ser el torn de la plaça de bous, muntada recentment de cara a les festes majors que comencen este divendres. Es van punxar les rodes d'11 dels 25 carros que encerclen l'arena. A la pàgina de facebook de l'Ajuntament declaren que "aquesta alcaldia ja no pot aguantar més els actes vandàlics que dia a dia aquest estiu estem sofrint al nostre poble. A partir d'ara es perseguiran tots i cadascun fins aconseguir localitzar als culpables i que els seus actes no quedin impunes".

L'alcaldessa de la població, Teresa Esmel, explica a aguaita.cat que descarten que els atacs vinguen de fora i que estan convençuts que el responsable és algú del poble, tant podrien ser "crios com adults". Primer van trencar unes faroles, després unes canonades d'aigua i ara les rodes dels carros de la plaça . "Tot pinta que són actes vandàlics d'algú que s'avorreix i s'ha anat encarnissant", lamenta l'alcaldessa. Tot i haver rebut trucades dels veïns preguntant-li si darrere hi poden haver grups antitaurins, Teresa Esmel és taxativa: "No crec que vinguen aquí els antitaurins a fer això" i matisa que este tipus d'atacs no són el seu estil perquè no els hi dóna bona imatge.

Per evitar nous actes vandàlics l'Ajuntament de Godall posarà vigilància privada continua a la plaça de bous i encendrà els llums tota la nit. A més, ja han posat una denúncia als Mossos d'Esquadra, que en estos moments estan investigant el cas sobre el terreny, fent preguntes als veïns i recollint pistes.