Una dona resulta ferida a Tivenys en esfondrar-se part de la terrassa de casa

Ha estat ingressada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i es troba fora de perill

Aguaita.cat
11 de desembre del 2023
Actualitzat a les 12:24h
Pla general de la població de Tivenys
Pla general de la població de Tivenys | Arxiu
Una dona ha resultat ferida este diumenge al migdia a Tivenys, en caure part de la terrassa de casa seua segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Els fets s'han produït a les 14.57 hores al carrer Tortosa, un dels principals del municipi.

Segons els Bombers, la dona s'ha precipitat a la planta baixa des d'una alçada d'uns dos metres en esfondrar-se la terrassa.

La dona estava dinant amb la família quan va sortir la terassa. La seua filla i el gendre van escoltar un gran soroll i van sortir a ajudar-la.

Cap al lloc s'hi van desplaçar quatredotacions de bombers –dels parcs de Tortosa i Gandesa, i també de la Regió d'Emergències– així com del GREC –Grup d'Estructures Col·lapsades– per analitzar l'estat de l'habitatge. També el SEM hi ha desplaçat dos unitats i els Mossos d'Esquadra diverses patrulles.


La dona va ser derivada a l'HospitalVergedelaCinta amb diverses contusions i traumatismes, però es troba fora de perill.

El GREC ha vist que la resta de vigues de la vivenda presentava alguna esquerda per la qual cosa s'hq prohibit l'accés a la casa fins que s'hi faça una revisió més exhaustiva per part dels tècnics.