La Mare i el Pare Noel recullen més de mig miler de cartes a Roquetes

La rua va transcorrer els principals carrers de la Urbanització dels Pilans i de Roquetes i va fer-se l’encesa de l’enllumenat nadalenc

El Pare i la Mare Noel durant la seua estada a Roquetes
El Pare i la Mare Noel durant la seua estada a Roquetes | Okay Productions
Aguaita.cat
09 de desembre del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:48h

Roquetes va rebrer el 6 de desembre la Mare i el PareNoel amb Unviatgedefantasia, el nou espectacle cultural de l’entitat que integrava  diversos personatges de l'imaginari popular i de películes Disney i Warner: Les Papallones, Maléfica, Tom & Jerry, Harry Potter, Ron i Hermione van ser les encarregades d’acompanyar la parelladeLapònia

El viatge va comptar amb melodiapròpia a partir d’un mixt musical amb la veu de l’ebrencaIrenePortaAllende. L’artista MarGrifollGinata va crear, a partir d’esta música, la coreografia del ball que es va poder veure durant el transcurs de la rua amb la col·laboració de RoketesBalla.

La Mare i el PareNoel, amb l’ajuda d’elfes i elfs, van recollir prop de 700cartes durant el viatge. El seu pas per Roquetes va servir, també, per fer l’encesa de l’enllumenatpúblicnadalenc, de la mà de l’alcalde de la ciutat, IvanGarciaMaigi, qui va rebre tota la cerimònia.
 

Una comparsa va acompanyar al Pare i la Mare Noel pels carrers de Roquetes Foto: OKAY PRODUCCIONS


La rua va transcórrer la UrbanitzaciódelsPilans i va continuar pels principals carrers de Roquetes amb l’estrena de tres carrosses noves propietat de l’entitat organitzadora i elaborades per les sòcies que la conformen.

L’acte va cloure amb caramels, cortesia de l’Ajuntament de Roquetes. 

 
L'espectacle i la rua va estar organitzat l'Ass. CulturalLGTBI+ OkayProductions i l'AjuntamentdeRoquetes i va comptar amb el suport de la Dir. General de Joventut i la DiputaciódeTarragona, de Leroy Merlin, Roketes Balla i d’EPorts.