L'encesa de l'enllumenat marcarà l'inici de la campanya nadalenca a Tortosa este divendres

L'acte oficial tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament a partir de les 18.15 de la tarda, des d'on es posaran en marxa els més de 150 punts de llum

Autoritats i representants del comerç tortosí presentant la nova pista de gel al Parc Municipal Teodor Gonzàlez
Autoritats i representants del comerç tortosí presentant la nova pista de gel al Parc Municipal Teodor Gonzàlez | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
29 de novembre del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:52h

Este divendres 1 de desembre tindrà lloc l'acte oficial de l'encesa de l'enllumenat decoratiu de Nadal als carrers de Tortosa, un acte que marcarà l'inici de les activitats nadalenques que tindran lloc durant les pròximes setmanes. També divendres s'inaugurarà la pistadegel al parcmunicipalTeodorGonzález, una iniciativa de la FederaciódeComerç, Restauració i ServeisTortosaMés amb la col·laboració de l'Ajuntament. Avui l'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan; la regidora de Comerç, Sónia Rupérez; el regidor d'Esports, Víctor Grau; la presidenta i el vicepresident de la Federació de Comerç, Maria José Ferré i Joan Iniesta i el president del Consell Esportiu Baix Ebre, Antoni Gilabert, han presentat la programació d'actes previstos.

Pel que fa a l'acte d'encesa de l'enllumenat de Nadal tindrà lloc a la plaçadel'Ajuntament, a partir de les 18.15 de la tarda amb l'actuaciómusical del corLaBinota i l'actuació de dansa de l'escolaDance&Fun. A les 19.00hores serà el moment màgic d'encesa dels més de 150punts de llum de la ciutat i de l'arbre que presideix la plaça de l'Ajuntament. I després tindrà lloc l'espectacleinfantil 'UnNadaldefantasia'. "Serà el primer acte de la campanya de Nadal, una campanya en què animem la ciutadania a sortir al carrer i realitzar les compres als establiments locals, al comerç de proximitat", ha assenyalat l'alcalde.

 
A les 20.00hores tindrà lloc l'acte d'inauguració de la pistadegel al parcTeodorGonzález amb l'actuació del grup de teatreinfantilElsClap. Una pista que estaràobertafins al 7degener entre les 10.30 i les 13.30 i de les 16.30 a les 21.00 hores. L'any passat, la pista de gel va rebre més de 13.000 patinadors.

Durant les pròximes setmanes un total de 3.714alumnes de 27 escoles i instituts de les Terresdel'Ebre patinaran a la pista de gel, una activitat organitzada pel ConsellEsportiu del Baix Ebre en el marc del PlaCatalà del'Esport.
 
Finalment, la programació de Nadal de l'Ajuntament de Tortosa inclourà també la FiradeNadal, que se celebrarà del 15 al 17 de desembre i inclourà espectacles infantils, tallers i una gran rua itinerant.
Arxivat a