Comencen els treballs per reparar la coberta i renovar els lavabos del mercat municipal de Tortosa

Són dos actuacions incloses al Pla Cuidem Tortosa, el pla de xoc de manteniment i millora de la via pública i dels equipaments municipals

Inici de les obres de millora al Mercat Municipal de Tortosa
Inici de les obres de millora al Mercat Municipal de Tortosa | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
28 de novembre del 2023
Actualitzat a la 13:38h
Esta setmana han començat els treballs de millora del mercatmunicipal de Tortosa. Concretament, l'Ajuntament ha iniciat les tasques de reparació de la coberta, que pateix goteres, i de renovació dels lavabos, que estan obsolets. Es tracta de dos actuacions incloses al PlaCuidem, el pla de xoc de manteniment i millora de la via i dels equipaments municipals.

"Els treballs de reposició de diferents punts de la coberta del mercat, afectada per filtració d'aigües pluvials, s'executaran en cap de setmana per no afectar l'activitat del mercat, ja que es treballa en alçada, és necessària la instal·lació d'un elevador i hi ha perill de caiguda de material", ha explicat l'alcalde de Tortosa, JordiJordan, que avui ha visitat les obres juntament amb la regidora de ServeisMunicipals, MargaAbelló; la regidora de Comerç, SòniaRupérez i el president de l'AssociaciódeVenedorsdelMercat, JuliánMontero.


Pel que fa al cost dels treballs de reparació de la coberta és de 10.297euros i el termini d'execució dels treballs és de dosmesos. Quant a les obres de millora i adaptació dels lavabos van començar ahir, es suprimiran les barreresarquitectòniques i s'adaptaran a persones amb mobilitat reduïda. També s'instal·laran bescanviadors de nadons i seran lavabos inclusius. En este cas, es tracta d'una actuació amb un cost de 22.733euros i amb un termini d'execució de dosmesos.