L’empresari Jacinto Romaní inaugurarà la Fira de Mostres d'Amposta

Tindrà lloc a l’espai firal 1 d’Octubre, del 6 al 9 de desembre

Jacinto Romaní serà l'encarregat d'inaugurar la Fira de Mostres d'Amposta d'enguany
Jacinto Romaní serà l'encarregat d'inaugurar la Fira de Mostres d'Amposta d'enguany | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
23 de novembre del 2023
Actualitzat a les 12:31h
L’empresari jubilat JacintoRomaníSerra serà l’encarregat d’inaugurar la 61a FiradeMostres d'Amposta, que este any tindrà lloc del 6al9 de desembre a l’espaifiral1d’Octubre.

Romaní porta més de 45anys al capdavant del negoci de les grues amb l’empresa GruesRomaní, a Amposta, i GruesRiberad’Ebre, a MóralaNova, i també ha estat administrador solidari de l’EspaiKowoAmposta. "Jacinto Romaní té 85 anys i, encara ara, porta sempre posada la roba de treball. És un empresari referent de la nostra ciutat i, com a Ajuntament, el mínim que podem fer és fer-li un petit reconeixement com aquest", deia l’alcalde, AdamTomàs.

Per la seua part, Romaní deia que "és un orgull inaugurar un acte tan important com la FiradeMostresd’Amposta". L’any 2016, JacintoRomaní va ser reconegut amb la medallaaltreballPresidentMacià que atorga la ConselleriadeTreball de la Generalitat, un premi que s’atorga com a reconeixement a les persones que han destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball.
 
La Fira de Mostres s’inaugurarà el dimecres, 6 de desembre, a les 11 hores.