«Amposta amb cor» prepara un tribut a Queen solidari amb la Lliga contra el Càncer

El festival solidari patrocinat per Remsa serà a la Unió Filharmònica, el 23 de desembre

Presentació del Festival Solidari amb els malalts de càncer, Amposta amb Cor
Presentació del Festival Solidari amb els malalts de càncer, Amposta amb Cor | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
14 de novembre del 2023
"Ampostaambcor" portarà a Amposta un tribut a Queen, el dissabte23 de desembre a l’auditori de la UnióFilharmònica. Com ja és habitual, el festivalsolidari coorganitzat entre l’Ajuntamentd’Amposta i l’empresaRemsa destinarà el cost íntegre de l’entrada a una entitat social de la ciutat, enguany a la LligaContra el Càncerde Tarragona iTerresdel’Ebre. L’alcalde, AdamTomàs, agraïa a Remsa continuar amb la iniciativa: "És un projecte molt potent que des que va néixer, l’any 2017, ha sigut un èxit", deia Tomàs, qui afegia que "ens agrada molt que les empreses de la ciutat tinguin aquesta Responsabilitat Social Corporativa perquè, al final, part dels seus beneficis retornen a la ciutadania". El batlle i la regidoradeFestes, AnnaTomàs, agraïen també la tasca de la LligaContraelCàncer i feien una crida a la participació.

Per la seua part, el gerent de Remsa, ManelConesa, afirmava que "estem molt orgullosos de coorganitzar aquest acte i esperem que participi molta gent perquè la feina que fan des de la LligaContraelCàncer és ingent".

En este sentit, des de l’associació també donaven les gràcies a l’empresa i al consistori per la solidaritat. La LligaContra el CànceraTarragona i les Terresdel’Ebre fa 20 anys que treballa a Amposta donant suport a la investigació del càncer i acompanyant a les persones que pateixen esta malaltia i a les seues famílies, oferint principalment atenció psicològica.

"Amposta amb cor" es durà a terme el 23 de desembre en dos passis, a les 17 i a les 20 hores, i l’entrada té un preu de 10 euros en benefici de la Lliga contra el Càncer. A més, també hi ha disponible una fila zero per a les persones que vulguen col·laborar, però no puguin assistir. Les entrades es podran comprar aviat a www.ampostaambcor.com.