L’Ajuntament de Tortosa aprova crear el servei municipal de llars d’infants públiques i el seu reglament

També ha sol·licitat dos subvencions dels fons Next Generation per tal de construir dos centres educatius amb 74 places cadascun

Imatge del ple celebrat este dilluns 13 de novembre.
Imatge del ple celebrat este dilluns 13 de novembre. | ACN
Redacció
13 de novembre del 2023
Actualitzat a les 18:27h
El ple de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat per unanimitat la creació del servei municipal de llars d’infants públiques. També ha aprovat, inicialment, el seu reglament que se sotmetrà a informació pública durant un període de 30 dies. Per poder posar en funcionament el servei, el consistori haurà de formalitzar un conveni amb el departament d’Educació, qui delegarà la competència. Paral·lelament, l’Ajuntament ha sol·licitat dues subvencions dels fons Next Generation per tal de construir dos centres educatius amb 74 places cadascun. De fet, el reglament ja contempla que part d’estes places siguen de caràcter social gratuït o bonificat, adreçades a famílies amb problemàtiques socials i econòmiques greus.

Durant el ple extraordinari celebrat este dilluns, l’Ajuntament de Tortosa també ha aprovat per unanimitat una modificació pressupostària de 139.544 euros. D’estos, 120.000 euros es destinaran al pagament dels interessos de demora per l'expropiació del solar destinat a habitatge social ubicat al carrer Sant Felip Neri i altres 15.000 euros a la Fira de Nadal, entre altres.