Expoclick compleix 11 anys amb una mostra de 16 diorames a Amposta

La mostra de clics tindrà lloc a la zona del pavelló firal, del 10 al 12 de novembre

Presentació de l'onzena edició de la Fira Expoclicks d'Amposta
Presentació de l'onzena edició de la Fira Expoclicks d'Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
10 de novembre del 2023
Actualitzat a les 12:29h
La fira Expoclick compleix 11 anys exposant 16diorames a la carpa de la zona del pavellófiral, del 10al12denovembre. "És un esdeveniment que ha sigut un èxit en totes les edicions i des de l’Ajuntament continuem apostant no només per la capacitat de crear sinergies entre entitats i l’administració, sinó pel gran nombre d’activitats que es fan al voltant i que conviden a participar a la ciutadania i ens converteixen ens fan ser un punt més d’atracció", reblava l’alcalde, AdamTomàs.

L’Expoclick l’organitza l’Ajuntamentd’Amposta amb la col·laboració de l’associació Somoscliks, un dels representants de la qual i impulsor de la fira és AndreuBorràs, qui destacava que "esperem repetir l’èxit de l’any passat, la nostra expectativa és mantenir-nos o superar els 6.000 assistents, entre els quals hi ha des de famílies que venen a passar la tarda a col·leccionistes d’arreu de l’Estat". Borràs desgranava el programa de la fira explicant que "com ja és habitual, es podran veure diferents diorames de totes les mides i temàtiques i hi haurà cinc venedors especialitzats, a més de sortejos diaris, el concurs de diorames des de casa, el BuscaClick o el concurs fotogràfic #ConcursExpoclick2023". L’entrada a la fira, que serveix com a participació per a un sorteig de clics, té un preu d’un euro i es paga a partir dels 4 anys.

Expoclick obrirà el divendres 10 de novembre a les 18 hores fins a les 21 hores, dissabte de 10 a 14 i de 16 a 21 hores i diumenge de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.