ERC de Deltebre expressa la seva preocupació sobre la gestió del Centre Esportiu del Delta

Els republicans s’han mostrat preocupats per la informació que els arriba del centre

Roda de premsa d'ERC de Deltebre
Roda de premsa d'ERC de Deltebre | Cedida
Aguaita.cat
30 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 14:39h
El grup municipal d’EsquerraRepublicanaDeltebre ha registrat un seguit de preguntes al governmunicipal sobre la gestió del CentreEsportiudelDelta. Els republicans s’han mostrat preocupats per la informació que els arriba del centre i que respon a les queixes reiterades que els usuaris i usuàries els han fet arribar en els últims mesos i que segons Esquerra no s’han resolt. En este sentit, el portaveumunicipal, JoanAlginet, ha acusat el govern d’Enlairem Deltebre de “poc transparent en la gestió del CentreEsportiu i d’amagar els problemes de gestió” que pateix l’equipament.

“Volem saber que està passant al Centre Esportiu del Delta i volem que d’una vegada per totes hi hagi una gestió qualificada al capdavant de la instal·lació” ha manifestat. A més, els republicans volen saber per quina raó s’ha subrogat part del personal de l’anterior adjudicatària del servei d’activitats de fitness i per quina raó aquesta empresa es va endur les màquines del centre “un divendres a altes hores de la nit”.

El grup d’Esquerra ha preguntat sobre les següents qüestions:

- Llistat del personal subrogat del CED amb salaris bruts, horaris, nivells professionals i tasques assignades.
 
- ​Si s’ha contractat personal al marge de la subrogació.
 
- ​Acreditació de la formació dels i les monitores del CED (ROPEC).
 
- ​Contracte d’adjudicació del servei de les màquines substitutòries i decret d’adjudicació. També volem l’informe de necessitat i d’idoneïtat.
 
 -​Proposta econòmica de l’empresa que se li fa l’encàrrec i data de l’encàrrec per part de l’Ajuntament. També llistat de despeses directes o indirectes de la instal·lació de les noves màquines.
 
- ​Inventari de màquines fins dissabte 21/10 i les sol·licitades i lliurades per part de l’empresa. El detall caldria justificar-lo amb el treball i necessitat.
 
- ​Còpia de l’Acta de recollida de les màquines de l’anterior concessionari.
 
- ​Despeses ocasionades a l’anterior concessionari derivades de la recollida de la maquinària.