Els Mossos d’Esquadra detenen un home i una dona per dos robatoris al Baix Maestrat i al Montsià

En una inspecció a una granja en desús de la Sènia els agents van recuperar dos furgonetes i diverses ferramentes sostretes en els robatoris

Els Mossos han detingut els dos suposats responsables dels robatoris
Els Mossos han detingut els dos suposats responsables dels robatoris | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
27 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 11:28h
Agents dels Mossosd’Esquadra van detenir el passat 25 d’octubre una dona de 42anys i un home de 35anys, com a presumptes autors de dos robatorisambforça ocorreguts a les localitats de Traiguera (Castelló) i laSènia (Montsià).

Hores abans, agents de la Unitat Regional de Medi Ambient i de la Unitatd’Investigaciód’Amposta van realitzar una inspecció a la nau d’una granja en desús ubicada a la localitat de la Sènia.

En el transcurs de la inspecció els agents van observar que a l’interior de la nau hi havia estacionats dos vehicles tipus furgoneta. 

Un cop realitzades comprovacions va resultar que aquests vehicles constaven sostrets. Segons la denúncia inicial les furgonetes van ser sostretes el 9 de febrer d’unes dependències municipals de l’ajuntamentdeTraiguera.

Els agents també van localitzar a l’interior de la granja inspeccionada diverses eines i ferramentes que posteriorment van comprovar havien estat sostretes en un robatori ocorregut l’11 d’abril en una explotació porcina de la Sènia.

Per tot l’exposat els agents van detenir un home i una dona, responsables d’aquesta granja, com a presumptes autors dels dos robatoris amb força.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions en referència a aquests casos.

Les dos persones detingudes van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten pendents de comparèixer davant l’autoritat judicial competent quan siguin requerides.