L’Hospital Comarcal d’Amposta se suma al Dia Mundial Contra el Càncer de Mama

Una caminada solidària i els llaços rosa dels professionals marcaran la implicació del centre sanitari per combatre la malaltia

Servei de radiodiagnòstic de l'Hospital Comarcal d'Amposta
Servei de radiodiagnòstic de l'Hospital Comarcal d'Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
20 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 9:51h
Pel DiaMundialContraelCàncerdeMama, que es va commemorar este 19 d’octubre, l’HospitalComarcald’Amposta ha engegat diverses accions per mostrar la implicació del centre per combatre la malaltia. Per una banda, el serveideradiodiagnòstic del centre es vesteix amb uniforme de colorrosa, color identificatiu de la lluita contra aquesta malaltia, així com amb el típic llaç rosa de la jornada.

Des del servei de radiodiagnòstic de l’Hospital es recorda la importància de la prevenció mitjançant les revisions i mamografies que recomanen les autoritats sanitàries, ja que la prevenció i la deteccióprecoç és fonamental per afrontar en les màximes garanties d’èxit el tractament de la malaltia. Durant l’anypassat, este servei va realitzar 3.597mamografies

D’altra banda, el dissabte vinent el Comitè d’Innovació, Recerca i Investigació de l’Hospital ha organitzat la primeracaminada solidària a favor del ProjecteEMMA de recerca i investigació per lluitar contra el càncer de mama. Sota el lema "Fem salut, fem esport", dissabte a les 9 del matí s’iniciarà un recorregut des de davant de l’Hospital a la TorredelaCarrova, on hi haurà avituallament amb el suport de l’AmetllerOrigen i Fussmont.

En esta iniciativa es recolliran fons mitjançant un donatiu de 5 euros destinats al ProjecteEMMA. Tots els participants seran obsequiats amb una motxilla commemorativa i també està previst que es puga visitar l’interior de la Torre amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta.

Les inscripcions es poden fer a l’Hospital fins dissabte a les 9 del matí o a la pàgina web http://www.hcamposta.cat