«Lluitem junts»: sanitaris ebrencs corren per recaptar fons per investigar contra el càncer

La seua finalitat és recaptar diners per a la Lliga contra el càncer de Tarragona i les Terres de l’Ebre per lluitar contra esta malaltia

Imatge dels professionals sanitaris en una de les curses de trail solidàries
Imatge dels professionals sanitaris en una de les curses de trail solidàries | ICS Ebre
Aguaita.cat
10 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 10:55h
Per segon any consecutiu, les Terresdel’Ebre comptarà amb dos equips a la cursa solidària Lliga’talavida-Trail, molts membres dels quals estan vinculats a l’ICSTerresdel’Ebre i, concretament, a l’HospitaldeDia de l’Hospital Verge de la Cinta.

Amb l’ajuda de LaLligaContraelCàncerdelesComarquesdeTarragonaiTerresdel’Ebre, un grup d’amics i amigues han creat esta cursasolidària de 100km per equips que  enguany es durà a terme el 28 i 29 d’octubre a Tarragona

La seua finalitat és recaptardiners per a la Lliga contra el càncer de Tarragona i les Terres de l’Ebre per a la investigació i per a desenvolupar programes dirigits a millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer de la demarcació i dels seus familiar. Una campanya que enguany té el càncerdepulmó com a eix central.

La infermera de l’HTVC, MariaJosepLleixà, explica que “som un grup de gent que ens agrada fer esport i alguns som sanitaris d’este centre. Nosaltres hem format dos equips “LLUITEM JUNTS” amb els dorsals 128 i 133, i necessitem 700 € per equip per poder estar a la línia de sortida. Ens agradaria demanar que ens ajudésseu amb el nostre repte.”.
 
Es pot col·laborar amb els dos equips ebrencs de diverses maneres. La Lliga contra el càncer de les Terres de l’Ebre ofereix coixins en forma de cor a les pacients mastectomitzades de l’HTVC, fets per persones voluntàries. Igualment, des de la consulta d’Infermeria de l’Hospital de Dia de l’HTVC s’intenta oferir una gorra gratuïta a les pacients que perdran els cabells pel tractament. Els coixins i les gorres es poden apadrinar fent una donació econòmica per al projecte i enviant, si es vol, un missatge d’ànim a la persona que el rebrà. També es pot adquirir una samarreta tècnica per 15 € amb el logo dels equips ebrencs.
 
Lleixa conclou: “Si t’animes a ajudar-nos, fes-nos arribar la targeta amb el missatge i el donatiu a Hospital de Dia de l’HTVC, a la planta baixa. També pots fer la teua aportació als nostres dorsals a l’apartat equips del web http://lligatalavida.cat .
.