Ja es coneix el repartiment de la pel·lícula que Pilar Palomero roda a Tortosa i Horta de Sant Joan

Comença el rodatge del film "Los destellos", que té lloc este mes d'octubre i també es farà al novembre

Imatge d'una de les localitzacions, entre Horta de Sant Joan i Bot.
Imatge d'una de les localitzacions, entre Horta de Sant Joan i Bot. | Cedida
Redacció
05 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 18:14h
La directora de cinema Pilar Palomero gravarà la seua nova pel·lícula ‘Los destellos’ en diferents localitzacions de Tortosa, on recentment va fer un càsting per trobar figurants, i l’Horta de Sant Joan durant els mesos d’octubre i novembre. Es tracta del seu tercer llargmetratge després de ‘Las niñas’ i ‘La materal’. Del film ja ha trascendit el repartiment, que comptarà amb papers protagonistes en mans de Patricia López Arnaiz, Antonio De la Torre, Julián López i Marina Guerola. Basat en el relat ‘Un corazón demasiado grande’ d’Eider Rodríguez, l’argument se centra en la vida de la Isabel, que fa un gir inesperat quan la seuva filla Madalen li demana que visite de forma regular a en Ramón, que està malalt.

Després de quinze anys allunyada del seu marit, l’Isabel començarà a reviure sentiments que pensava que tenia superats. D’altra banda, en acompanyar-lo en un moment tan vulnerable, veurà amb altres ulls el fracàs que van viure per centrar-se en el present de la seua pròpia vida. La pel·lícula arribarà als cinemes de la mà de Caramel Films.

‘Los destellos’ és una producció de MOD, Misent Producciones e Inicia Films que compta amb la participació de RTVE, Movistar+, TVC i À Punt, i amb el finançament de ICAA- Govern d’España, amb la col·laboració de l'ICEC - Generalitat de Catalunya i l'IVC- Generalitat Valenciana.