Es busquen actors i actrius per a la nova sèrie Delta que es rodarà esta tardor a Deltebre

Dijous i divendres tindrà lloc a Deltebre el càsting per trobar part del repartiment d'esta nova sèrie gravada al territori per Veranda TV, productora de Merlí.

Desembocadura de l'Ebre i Riumar des de l'aire
Desembocadura de l'Ebre i Riumar des de l'aire | Sofia Cabanes
Aguaita.cat
27 de setembre del 2023
Actualitzat a les 11:23h
El pròxim dijous i divendres tindrà lloc a Deltebre el càsting per trobar actors i actrius per a la nova sèrieDelta, produïda per VerandaTV, la productora de sèries tan conegudes com Merlí o Moebius.

Delta es gravarà esta tardor a diverses localitzacions del Delta de l’Ebre.

L'Agència d’actors Carme Romero és l'encarregada del càsting que tindrà lloc al Centre Social lo Barracot de Deltebre. El perfil que busquen és el d'homes i dones, majors de 16 anys, amb o sense experiència prèvia, i que participaran com a figurants.

El càsting serà este dijous i divendres al matí i també a la tarda de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h. Per participar només cal presentar-se al CentreSocialdelBarracot amb el DNI i número d’afiliació a la seguretat social. La participació en la sèrie serà remunerada.

Fins al moment ha transcendit que la sèrie tindrà sis capítols i serà dirigida per DavidGonzález (Merlí, Moebius, La Dignitat), un dels veterans de la ficció a Catalunya.