El segon Seminari de Cardiologia de les Terres de l’Ebre es centra en la cardiopatia isquèmica

La jornada posa el focus d’atenció en el diagnòstic i el tractament de la cardiopatia isquèmica

Aguaita
27 de setembre del 2023
Actualitzat a les 9:51h
Segon Seminari de Cardiologia de les Terres de l'Ebre
Segon Seminari de Cardiologia de les Terres de l'Ebre | Cedida
Divendres, 22 de setembre, al Parador de Tortosa, es van aplegar un centenar de professionals de l’àmbit sanitari de tot Catalunya, per a participar en el IISeminarideCardiologiadelesTerresdel’Ebre, una jornada d’actualització dels coneixements sobre el diagnòstic i el tractament de la cardiopatiaisquèmica.

El Seminari ha estat organitzat pel ServeideCardiologia de l’HospitaldeTortosaVergedelaCinta (HTVC) amb la col·laboració de la Gerència Territorial de l’ICS Terres de l’Ebre, la Fundació Doctor Ferran, la Societat Catalana de Cardiologia i l’Ajuntament de Tortosa.

Este setmanari d’actualització de coneixements en cardiologia se celebra de forma bianual. La primera edició, d’actualització en el diagnòstic i el tractament de la insuficiència cardíaca, va tenir lloc el 2019 i, a causa de la pandèmia, la segona s’ha celebrat enguany, està previst que el 2025 s’impulse la tercera edició.

L’obertura de la jornada va anar a càrrec de Maria Ferré, gerent de l’ICS Terres de l’Ebre; posteriorment, Marta Faiges, cardiòloga de l’HTVC i coordinadora del Seminari, i Íñigo Lechuga, cap del Servei de Cardiologia, van fer la presentació del treball que es porta a terme a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta amb relació al tractament d’aquesta cardiopatia. A la sessió inaugural també van estar acompanyats per Sònia Mirabet, vicepresidenta de la SocietatCatalanadeCardiologia.