Cinc detinguts a Vinaròs per cultivar 138 plantes de marihuana i tinença il·lícita d'armes

Els detinguts, tres homes i dos dones d'entre 30 i 60 anys, formaven un grup que es dedicava al tràfic de drogues en una zona propera als centres escolars i l'Hospital

Els agents al camp de Vinaròs on van interceptar les plantes de marihuana
Els agents al camp de Vinaròs on van interceptar les plantes de marihuana | Guàrdia Civil
Aguaita
20 de setembre del 2023
Actualitzat a les 11:08h
La GuàrdiaCivil i la PoliciaLocaldeVinaròs han detingut a cinc persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salutpública i un altre de tinençail·lícitad'armes.

Segons indica el cos policial, les investigacions dutes a terme per la Guàrdia Civil de Vinaròs es van iniciar el 12 d'agost, quan van tindre coneixement de l'existència d'una plantació de marihuana en una zona de la localitat pròxima a centres educatius, a un centre de dia i el centre hospitalari del municipi.

Els agents van obtenir un permís judicial d'entrada i registre de dos habitatges en els quals van poder interceptar 138plantes de marihuana amb més de dosmetresd'altura.
A més, també van interceptar material i productes destinats al cultiu, diners en metàl·lic, una pistola detonadora modificada per disparar munició de foc real així com munició d'armes curtes.

Per tot això es va detenir dos dones i tres homes d'edats compreses entre els 30 i 60 anys, als quals se'ls atribueix un delicte de cultiu i elaboració de drogues i un altre de tinença lícita d'armes.