La piscina municipal de la Ràpita no tancarà

Esquerra la Ràpita celebra la rectificació feta per l’alcalde sobre el tancament de la piscina municipal

Piscina Municipal de la Ràpita
Piscina Municipal de la Ràpita | Cedida
Aguaita.cat
10 de setembre del 2023
Actualitzat el 11 de setembre a les 18:46h
EsquerraRepublicana de laRàpita celebra l’anunci fet per l'alcalde del municipi,  JavierReverté, en què comunica que la piscinanotancarà les portes i no dixarà els seus usuaris sense cap alternativa.

El projecte de remodelació de la piscina va ser aprovat amb tots els informes tècnics favorables, com pertoca, i amb totes les garanties tècniques segons els serveis municipals que van supervisar l’obra.

"Ara, després d’escoltar les declaracions de l’alcalde, ERC La Ràpita estem satisfets que l’actual govern municipal retorniea la sensatesa, deixant clar que en cap cas el projecte de remodelació de la piscina no incloïa la seva climatització, i que es continuarà utilitzant el mateix sistema de ventilació existent que en l’actualitat es troba sense ús després de la remodelació, per un error en l’execució de l’obra", afirma el partit de l'oposició.

En relació al projecte de climatització de la piscina, l’inici de l’expedient fou impulsat per l’anterior govern municipal, atès que la piscina municipal, no ha comptat mai amb cap sistema de climatització.

"Durant el traspàs amb l’actual alcalde, Esquerra la Ràpita ja el va informar que era necessari continuar amb la tramitació i gestió d’este projecte de climatització. Per això, demanem a l’actual govern que siguin responsables amb la gestió d’aquest expedient i continuen els passos fets fins al moment" , conclouen.

Finalment, des d’Esquerra la Ràpita demana que l’actual govern, format per PSC-Progrés per la Ràpita, Junts per Catalunya, Futur La Ràpita i Ràpita XXI "deixe de gesticular en contra de l’obra de l’anterior govern, i comenci a impulsar els programes electorals de cadascuna de les formacions que conformen el govern".