El Tradicionarius de Roquetes arriba a la 30a edició amb la millor música d'arrel dels Països Catalans

Hi actuaran Pep Gimeno 'Botifarra' acompanyat per la Banda de la Lira Roquetense, la Balkan Paradise Orchestra, Carles Belda i Betzuca, Joseret lo cantador i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries presentant el seu nou disc 'Ilercavònia'.

Presentació de la trentena edició del Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre  que se celebrarà cada agost a Roquetes
Presentació de la trentena edició del Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre que se celebrarà cada agost a Roquetes | Roquetes Comunicació
Aguaita.cat
25 d'agost del 2023
Actualitzat a la 13:58h
Este cap de setmana torna el 30èTradicionàrius a les Terresdel'Ebre, L'HortdelaMúsica de Roquetes 2023, que se celebrarà del 25 i 26 d'agost a l'HortdeCruells de Roquetes.


El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre arriba a la seua trentena edició. D'ença el 1994, ho fa a l'Hort de Cruells, convertit este espai verd del municipi en l'Hort de la Música.

Per celebrar-ho, comptarà amb una programació molt especial en la que estaran representats artistes i gèneres que no només han fet història en este festival sinó que continuen marcant el ritme de la música d'arrel dels Països Catalans i de la mediterrània. Hi actuaran Pep Gimeno 'Botifarra' acompanyat per la Banda de la Lira Roquetense, la Balkan Paradise Orchestra convertint en festa tot allò que toca, els eterns i imprescindibles Carles Belda i Betzuca (Núria Lozano i Carol Duran), Joseret lo cantador i els habituals amfitrions Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries presentant el seu nou disc 'Ilercavònia'.