Un equip de submarinistes busca una persona que s'ha enfonsat al pantà d'Ulldecona

Els Bombers de Castelló treballen des d'ahir per localitzar la víctima que ha desaparegut entre les aigües

Aguaita.cat
25 d'agost del 2023
Actualitzat a la 13:40h
Imatges de l'operatiu de recerca dels bussejadors dels Bombers de Castelló
Imatges de l'operatiu de recerca dels bussejadors dels Bombers de Castelló | Consorci Provincial dels Bombers de Castelló
L'equip de bussejadors del Consorci Provincial de Bombers de Castelló treballa, en coordinació amb les unitats especialitzades de la Guàrdia Civil,  per localitzar el cos d'una persona que, segons testimonis presencials, s'ha enfonsat i ha desaparegut en aigües de l'embassament d'Ulldecona, al terme municipal de la Pobla de Benifassà, este dijous per motius que,  pel moment, es desconeixen i s'estan investigant.

Quan els testimonis del succés han avisat el 112 i s'ha iniciat el dispositiu d'emergència, la persona perduda ja s'havia enfonsat. Abans de l'arribada de l'equip de la URA (Unitat de Rescat Aquàtic), diverses persones van intentar anar nedant per localitzar el banyista, però l'intent va resultar infructuós.

 
L'equip de busseig dels Bombers de Castelló ha iniciat la cerca de la persona amb batudes que no han tingut èxit. Segons els responsables de la URA, la recerca requeria d'altres tècniques més avançades a causa de la nul·la visibilitat del fons i la gran profunditat a la qual hauria pogut caure el cos de la persona ofegada.
 
A última hora d'este dijous s'ha demanat ajuda a la Guàrdia Civil, que ha desplaçat un equip de busseig per col·laborar en les tasques de recerca.