Lo Perkal i BlauCel Festival, la combinació perfecta per a acabar l’estiu a les Cases d'Alcanar

La localització de l'últim espectacle és sabrà dos hores abans del seu inici, escanejant el codi QR del cartell.

Lo Perkal i BlauCel Festival, dos bones propostes per cloure l'estiu a les Cases d'Alcanar
Lo Perkal i BlauCel Festival, dos bones propostes per cloure l'estiu a les Cases d'Alcanar | Ajuntament d'Alcanar
Aguaita.cat
25 d'agost del 2023
Actualitzat a les 12:17h
El dissabte dia 2desetembrel'Ajuntamentd'Alcanar ha preparat una proposta innovadora basada en l'entreteniment dual dintre l'àmplia esfera de la músicaelectrònica.

Amb tot, l'Ajuntament i les entitats col·laboradores volen posar en relleu l'ampli ventall de la música de ball alternativa i l'electrònica experimental, tot fusionant diversos estils i públics, que transformaran la tarda del 2 de setembre en una de les opcions d'oci més eclèctiques i interessants de la temporada.

Ho podrem viure envoltats i envoltades d'un paratge idíl·lic, sota el cel del Mediterrani de les Cases.

A primera hora de la tarda i fins a mitjanit, tindrà lloc la primera edició del festivalBlauCel, un festival de música electrònica que ens oferirà bona vibra i essència mediterrània amb la mar de fons.

I, a partir de les 20 h, començarà a una localització secreta l'últim espectacle "clandestí" i a cegues de la temporada 2023 del PerKal. Esta vegada ens sorprendran amb tres propostes artístiques totalment diferents i passades de voltes.

Podreu saber-ne la localització dos hores abans del seu inici, escanejant el codiQR del cartell.
 
Us recordem que l'activitat de lo PerKal és apta per a menors i l'accés al lloc està adaptat per a persones en mobilitat reduïda.