Xoc mortal a l'Eix de l'Ebre entre Tortosa i Aldover

Una persona morta i diversos ferits és el balanç del greu accident que ha tingut lloc este divendres a primera hora de la tarda

L'accident ha tingut lloc al quilòmetre 21,6 de la C-12.
L'accident ha tingut lloc al quilòmetre 21,6 de la C-12. | Google maps
Aguaita.cat
11 d'agost del 2023
Actualitzat a les 17:25h
L'operació sortida pel pont d'agost ha començat tràgicament a les Terres de l'Ebre, on deu minuts abans de les 16.00 hores s'ha produït un sinistre mortal a la C-12 entre Tortosa i Aldover. Concretament l'accident, que ha tingut lloc al quilòmetre 21,6 de la via, també coneguda com l'Eix de l'Ebre, s'ha donat per un xoc entre un turisme i un camió, a conseqüència del qual una persona ha resultat morta i també hi ha tres ferits de diversa gravetat. La carretera ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa, mentre els cossos d'emergències actuen en el sinistre, i es fan desviaments pel lateral.

L’accident s’ha produït quan el camió ha envaït el sentit contrari de circulació, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. A causa de l’accident, ha mort el conductor del turisme. També ha resultat ferida crítica una altra persona traslladada a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, i una persona ferida menys greu i una lleu, totes dos traslladades a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat sis dotacions dels Bombers, tres dels Mossos d'Esquadra, un helicòpter del SEM i tres ambulàncies.