La Lliga contra el Càncer a l'Ampolla organitza dissabte la I Nit Solidària de les Terres de l'Ebre

Hi haurà entrevistes i actuacions musicals, a partir de les 22.30 hores, al port pesquer

Cartell de la I Nit Solidària.
Cartell de la I Nit Solidària.
Redacció
20 de juliol del 2023
Actualitzat a les 19:00h
El proper dissabte 22 de juliol, a les 22.30 hores, al port pesquer de l'Ampolla, la delegació de la Lliga contra el Càncer a l'Ampolla organitza, amb el patrocini de l'Ajuntament de l'Ampolla, la I Nit Solidària de les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de recaptar fons per a l'entitat. 

L'acte estarà estructurat en do parts. A la primera part, la periodista Mireia Curto entrevistarà Francesc Vallespí, vicepresident primer de la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre; Enric Tomàs, infermer intensivista a l'Hospital Clínic de Barcelona; i Samuel Bru, professor de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Les entrevistes aniran acompanyades al piano de la professora Maria Mestre. 

En la segona part, presentada per Imma Beneyto, hi haurà les actuacions musicals de: Josep Maria Bonet acompanyat per Diego López i Àlex Muedra; Grup de Jotes; Clàudia Moreno; Júlia Maria Figueres; Mario Pons; Mireia Sánchez; Diego López acompanyat per Josep Maria Bonet i Àlex Muedra; un petit grup de músics de la banda de Sant Llorenç de la Galera; Teresa Clua acompanyada al piano per Maria Mestre; i la Coral Enharmonia de l'Ampolla.

L'entrada solidària a la gala serà de 5 euros. Durant l'acte, se sortejaran diversos premis. També hi haurà servei de barra.