Localitzen mort un home de la Ràpita que portava dies desaparegut

L'avís d'un amic que el trobava a faltar feia dies permet localitzar mort un veí de la Ràpita dins la casa on residia

Imatge del carrer Madrid de la Ràpita on es troba l'immoble de l'home mort.
Imatge del carrer Madrid de la Ràpita on es troba l'immoble de l'home mort. | Cedida
Aguaita.cat
12 de juliol del 2023
Actualitzat a les 16:43h
Segons ha avançat "Ràdio Ràpita", la Policia Local del municipi, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, els Bombers i el Servei d’Emergències Mèdiques, han localitzatmort a l’interior de la casa on residia un home de 65anys a qui els amics feia dies que trobaven a faltar.

Ha estat un amic de l’home mort qui ha alertat la PoliciaLocal de la Ràpita que feia dies que no responia als seus intents de contacte ni anava als llocs que freqüentaven. Davant d’esta alerta, la Policia Local s’ha personat al lloc, al carrerMadrid, per intentar accedir al seu interior per comprovar si hi era la persona buscada.

A través del 112 s’ha activat els Bombers per mirar d’obrir la porta si feia falta forçar-la, però finalment ha estat el propietari de la vivenda qui ha pogut donar accés als cossos de seguretat amb una còpia de les claus.

En accedir a l’interior han trobat el cadàver de l’home. A manca del que determine la Policia Científica dels Mossosd’Esquadra, tot apunta que podria tractar-se d’una mort natural que hauria pogut produir-se fa uns dies.