Convocades les eleccions per escollir alcalde o alcaldessa als diversos barris d’Ulldecona

Les votacions seran el 15 de juliol als Valentins, el Castell, Sant Joan del Pas, les Ventalles i la Milana

Pla general del municipi d'Ulldecona
Pla general del municipi d'Ulldecona | Ajuntament d'Ulldecona
Aguaita.cat
12 de juliol del 2023
Actualitzat a les 15:00h
L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha signat ja el decret de convocatòria de les eleccions per escollir alcalde o alcaldessa als Valentins, el Castell, Sant Joan del Pas, les Ventalles i la Miliana, els cinc barris existents com a tal al municipi.

El procés està regulat pel Reglament Orgànic municipal i establix que mentre els actuals barris d’Ulldecona continuen sense ser una entitat d’àmbit territorial inferior al municipi, cadascun d’ells ha de tenir un/a alcalde/ssa amb la doble funció de ser el representant personal de l’alcaldessa d’Ulldecona entre els veïns i les veïnes residents i el representant ordinari del barri davant de l’Ajuntament d’Ulldecona.

Així, la participació s’instrumentarà per mitjà d’una proposta que efectuaran el conjunt dels veïns i veïnes després que aquests hagin votat les persones que prèviament hagin declarat la seva voluntat d’aspirar a ser alcaldes/sses de barri. Els interessats podran presentar la seva candidatura al registre general de l’Ajuntament d’Ulldecona fins al dia 11 de juliol i les votacions se celebraran el dia 15 de juliol de 2023 en els horaris que es determinaran posteriorment en el decret que doni a conèixer els candidats.

En la votació podran participar i ser aspirants a alcalde/ssa de barri tots els veïns i veïnes dels barris inscrits al cens electoral que va servir de base per a les darreres eleccions locals.