Norma Pujol: «Defensar les Terres de l'Ebre és defensar les carreteres que necessitem i ens mereixem»

Esquerra reclama un tercer carril de l'AP-7 fins a Alcanar amb sortida al Montsià i la construcció de les variants de Gandesa i Corbera d'Ebre

Norma Pujol, Jordi Gaseni i Joan Aubanell, candidats ebrencs d’Esquerra a la Cambra Espanyola
Norma Pujol, Jordi Gaseni i Joan Aubanell, candidats ebrencs d’Esquerra a la Cambra Espanyola | Cedida
Aguaita.cat
11 de juliol del 2023
Actualitzat a les 10:47h
Esquerra defensa allargar el tercer carril de l'AP-7 fins a Alcanar – Ulldecona, tenir una sortida al Montsià i finalitzar la interconnexió de l'Autovia A-7 amb l'autopista i l'N-340, al terme de l'Ametlla de Mar, a més de construir les variants de Gandesa i Corbera d'Ebre. 

La candidata al Congrésd'Esquerra, NormaPujol, ha reivindicat que "Esquerra fa més de vint anys que defensem a Madrid que l'Estat faci aquelles actuacions que hauria d'haver fet, però no fa; com són la construcció de les variants de Gandesa i Corbera d'Ebre, i una sortida de l'autopista AP-7 al Montsià". 

Estes reclamacions, conjuntament amb l'allargament del tercer carril de l'autopista AP-7 fins Alcanar – Ulldecona - Vinaròs, i no pas fins a Amposta com planteja el PSOE; i la finalització de la connexió de l'Autovia A-7 amb l'Autopista AP-7 a l'Ametlla de Mar, són les principals actuacions que continuaran defensant a les Corts. 

"Catalunya i les Terres de l'Ebre es defensen tenint clar que la prioritat són les Terres de l'Ebre, les seues carreteres, i la seua gent; i no pas Madrid i els interessos centralitzadors". Ha afirmat Pujol. 

"Per tant, el 23 de juliol, el vot útil per defensar les carreteres que necessitem i ens mereixem, per defensar les Terres de l'Ebre; i per aturar l'extrema dreta; és el vot a Esquerra Republicana!", ha reblat. 

El cap de llista al Senat per la demarcació de Tarragona, JordiGaseni, ha incidit en la necessitat de donar millor connectivitat i competitivitat als pobles de l'interior del Montsià amb la nova sortida de l'autopista AP-7. A més de destacar que, "cal arreglar el nyap que ens va deixar l'Estat a l'autovia A-7, on comencen les Terres de l'Ebre, amb només una connexió a l'N-340 però sense cap mena de connexió amb l'altra via ràpida, l'autopista AP-7. S'ha de fer una bona connexió al terme municipal de l'Ametlla de Mar entre aquestes tres vies de comunicació". 

Per acabar, JoanAubanell, candidat republicà al Senat per la TerraAlta, ha manifestat que "la història de les variants de Gandesa i de Corbera d'Ebre és l'exemple més clar del menyspreu sistemàtic en què els governs del PSOE i del PP han tractat a la gent de la Terra Alta i de les Terres de l'Ebre". 

Una afirmació que ha reforçat exposant que "després de vint-i-tres anys de la publicació al BOE de les variants, encara no s'ha pegat cap paletada". Aubanell ha fet una crida a què el 23 de juliol els electors tinguin present, "qui ha defensat, defensa i defensarà la Terra Alta".