L'atleta de Batea Adam Maijó, bronze al Campionat Estatal d'Atletisme Sub-23 de Tarragona

El campionat Europeu Sub-23 que se celebrarà del 13 al 16 de juliol a Finlàndia

Aguaita.cat
04 de juliol del 2023
Adam Maijó durant la competició del Campionat d’Espanya d’Atletisme SUB-23 de Tarragona | Jerry Sun
L'atleta de Batea (Terra Alta) AdamMaijó ha guanyat el bronze en el CampionatEstatald'AtletismeSub-23deTarragona.

Maijó va aconseguir pujar al podi en els 5.000 metres amb un temps de 15:02.13, per darrere del medallista d'or Jaime Migallón (Clínica Menorca CAUG) amb 15:00.88, i Miguel Baidal (CA Carnicas Serrano) amb 15:00.90 Medalla de plata.

També la tortosina Laia Monforte va acabar quarta a la segona semifinal de 400 m amb un temps de 57.00, quedant finalment en un tercer lloc.

El Campionat d'Espanya sub-23 és l'última prova abans del Campionat d'Europa sub-23, que se celebra Finlàndia del 13 al 16 de juliol.