L'ulldeconenc Oriol Romeu podria tornar a fitxar per ser migcampista del Barça

La sortida de Busquets ha provocat que el club blaugrana pense amb el jugador ebrenc, actualment al Girona

El jugador d'Ulldecona podria tornar a jugar al Barça
El jugador d'Ulldecona podria tornar a jugar al Barça | Twitter @OriolRomeu
Aguaita.cat
23 de juny del 2023
Actualitzat a les 11:02h
Segons han avançat els periodistes esportius del programa de TV3, Onze, OriolRomeu, el jugadordefutbold'Ulldecona actualment al Girona podria ser el substitut per omplir el buit deixat per Sergio Busquets en la posició de migcentre del Barça.

Durant els quinze anys que Busquets ha estat al primer equip blaugrana han estat molts els jugadors que el club va fitxar o va formar que van acabar havent de buscar un futur fora del Camp Nou per no tenir-hi un espai. Un d'ells va ser Oriol Romeu.

Romeu, de trenta-un anys, ha passat el gruix de la seua carrera a la PremierLeagueanglesa, al Southampton, però l'estiu passat va fitxar amb el Girona. A Montilivi, ha estat un jugador clau per a Míchel, ha jugat 34 partits i ha marcat 2 gols.

Segons el programa, Xavi va pensar en jugadors com el de Martín Zubimendi o el de Joshua Kimmich, però tant el cost econòmic com la poca voluntat dels jugadors de deixar la Reial Societat i el Bayern de Munic, respectivament, fa que estes opcions siguen complicades.

El Barça comença a veure Romeu com a alternativa, segons ha pogut saber TV3. El jugador d'Ulldecona té una clàusuladesortida del Girona al voltantdels milionsd'euros

Altres noms que sonen en este moment són l'internacional croat de l'Inter, Marcelo Brozovic, que s'està pensant una milionària oferta del futbol saudita, i també Dani Parejo, actualment al Vila-real. El fitxatge d'un migcentre no serà imminent i el desenllaç pot trigar a arribar. Abans, és imprescindible que hi haja sortides al club blaugrana.